Segítség

Hogyan rendelhet?

  • Használja a bal oldali kategória menüket vagy a bal felső sarokban található kereső mezőt.
  • Válassza ki a kívánt terméket, tegye kosárba.
  • Lépjen be a Kosár menübe, ott lépésről-lépésre vezeti a rendszer.
  • Kiválaszthatja a fizetési módot, személyes átvételt vagy a kiszállítás opciót is.

Szállítás?

Minden beérkező megrendelést, igényt egyedileg megvizsgálunk. A termékek jellegéből adódóan eltérhet az optimális szállítási mód és optimális szállítási költség is.
Ha csupán egy csaptelepet rendel, célszerű a gyors, kedvező árú futárszolgálatos kiszállítással dolgozni. Kb 1600-3000 Ft költségen.
Ha a csaptelep mellé járólapot, padlólapot vagy csempét is rendel, meg kell vizsgálnunk a súlyt, a mennyiséget, a szállítási címet stb. Ebben az esetben saját teherautóinkkal szállítjuk ki a megrendelést.

Megrendelés után minden esetben egyeztetünk a megrendelővel a megadott elérhetőségeken. Kizárólag egyeztetés után indítjuk az árut!

 

 

Csempe vagy járólap?

A köznyelv minden hidegburkolásra használható anyagot csempének nevez, pedig a termékek között komoly különbség van.  Más funkció, más gyártási technológia. A klasszikus falicsempét első égetése után mázzal vonják be és ismét a kemencébe teszik. A járólapokra közvetlenül szárításuk után teszik a mázat és azzal együtt, egyszer égetik ki őket.

Mit jelent a járólapnál a kopásállóság?

Járólapoknál a kopásállóságot ún PEI számmal jelölik.

PEI I. Ezeket  a járólapokat a lakás kopásnak legkevésbé kitett, belső helyiségeibe ajánlott használni (kamra, gardrób).
PEI II. Ezeket a járólapokat szintén kevésbé igénybe vett helyeken (fürdőszoba, hálószoba vagy dolgozószoba) ajánlott használni.
PEI III . A lakás belső, közös helyiségeiben használható, nem nagyforgalmú helyekre. Utcai cipő, homok, sár által okozott szennyeződéseket nem jól viseli.
PEI IV. Lakásunk bármely részére tehetünk ilyen járólapot, illetve középületek kevésbé forgalmas terei burkolására való.
PEI V. Jellemzően a nagy forgalmú középületek, irodák, éttermek, várótermek, kórházak stb. burkolására alkalmazzák ezeket a járólapokat.

Milyen járólapot válasszunk?

A burkolatokat hosszú távra tervezzük, nem cserélhetjük olyan gyakran, mint bútorainkat. Választásunk során vegyük figyelembe a csempe színét és stílusát, vagyis azt, mennyire illik majd a már meglévő berendezésekhez és lakásunkhou. Sötét helyiségbe akkor válasszunk sötét tónusú burkolatot, ha megfelelő megvilágításról gondoskodunk. Erős kopásnak kitett helyre (előszobába, folyosóra, étkezőre, konyhára és nappaliba) csakis jó minőségű, PEI IV-V-ös fokozatú járólapot vegyünk, olyat, ami nemcsak a strapát, de a tisztítószereket is bírja.

Milyen járólapot használjunk a teraszra?

Teraszt fagyálló és lehetőleg csúszásmentes járólapokkal burkoljunk, a megcsúszásos baleseteket elkerülendő.